Help I have an error

ImageNeed any help? Do you have a problem? Ask us! We will help you!
Locked
jesushuz
Posts: 5
Joined: 10 Feb 2019, 15:05

Help I have an error

Post by jesushuz » 10 Feb 2019, 15:14

when I'm going to enter to ee2 years I get an error and will not let me enter the game
Already reinstall and nothing
help please.
0x0054e9e2
0x05b1535c
0x005425d0
0x0274c085
EAX:00000000h ESI:ffffffffh
EBX:00000000h EDI:00b827bah
ECX:0248fc8ch EBP:05c66df4h
EDX:05c613b8h ESP:0248fc68h
EIP:0054e9e2h EID:00000000h
SS: 00000023h CS: 0000001bh
DS: 00000023h FS: 0000003bh
ES: 00000023h GS: 00000000h
Flags: 00010246h CF:0 PF:1 AF:0 ZF:1 SF:0 OF:0


User avatar
Dr.MonaLisa
High Representative
Posts: 7558
Joined: 17 Jun 2010, 11:21
Location: Poland

Re: Help I have an error

Post by Dr.MonaLisa » 10 Feb 2019, 15:48

Hi. Do you have Unofficial Patch 1.5 installed? https://www.ee2.eu/patch/
Best regards,
Dr.MonaLisa
Ministry of Game Affairs
Department of Control and Complains

jesushuz
Posts: 5
Joined: 10 Feb 2019, 15:05

Re: Help I have an error

Post by jesushuz » 10 Feb 2019, 16:11

yes, download the patch today and install it today to try the new update and nothing

User avatar
Dr.MonaLisa
High Representative
Posts: 7558
Joined: 17 Jun 2010, 11:21
Location: Poland

Re: Help I have an error

Post by Dr.MonaLisa » 10 Feb 2019, 16:48

Please click on the following link:
(Click)

The browser should ask you to open "EE2 1.5 Launcher". When you accept it will generate a list of files in your folder (and their checksums). After that I can verify what's wrong with your installation.

When a report link opens, please paste it to this topic.
Best regards,
Dr.MonaLisa
Ministry of Game Affairs
Department of Control and Complains

jesushuz
Posts: 5
Joined: 10 Feb 2019, 15:05

Re: Help I have an error

Post by jesushuz » 10 Feb 2019, 17:15


User avatar
Dr.MonaLisa
High Representative
Posts: 7558
Joined: 17 Jun 2010, 11:21
Location: Poland

Re: Help I have an error

Post by Dr.MonaLisa » 10 Feb 2019, 17:19

Thanks.

You game installation is damaged. A lot of .zip archives from the zips folder were unpacked and they're conflicting with each other.

The only solution would be:
1. Uninstalling EE2 and manually deleting the folder with all files which are remaining.
2. Installing EE2 again (best if selecting a new folder).
3. Installing Unofficial Patch 1.5.

After that your game should work fine. To confirm that, you can click the link I posted again and paste report here.
Best regards,
Dr.MonaLisa
Ministry of Game Affairs
Department of Control and Complains

jesushuz
Posts: 5
Joined: 10 Feb 2019, 15:05

Re: Help I have an error

Post by jesushuz » 10 Feb 2019, 17:25

Thanks are like this immediately, I hope it works.

User avatar
Dr.MonaLisa
High Representative
Posts: 7558
Joined: 17 Jun 2010, 11:21
Location: Poland

Re: Help I have an error

Post by Dr.MonaLisa » 10 Feb 2019, 18:53

No problem. Please tell me when it solves your problem (or not).
Best regards,
Dr.MonaLisa
Ministry of Game Affairs
Department of Control and Complains

jesushuz
Posts: 5
Joined: 10 Feb 2019, 15:05

Re: Help I have an error

Post by jesushuz » 05 Mar 2019, 02:56

The error was of the game not of the patch. Get the game from another place and it worked. Thanks for the help.
you have the description of the new units in pdf or in some publication. I do not speak English and I would like to translate them

User avatar
Dr.MonaLisa
High Representative
Posts: 7558
Joined: 17 Jun 2010, 11:21
Location: Poland

Re: Help I have an error

Post by Dr.MonaLisa » 05 Mar 2019, 03:13

Unfortunately, UP1.5 units are currently only available in English. Multilinguage support would only slow down the whole development of the patch.

Topic Solved & Locked
If anyone has the same problem, please open a new topic
Best regards,
Dr.MonaLisa
Ministry of Game Affairs
Department of Control and Complains

Locked

Return to “Help, Questions & Problems. Empire Earth II Support.”