Problem with custom citizen tools

ImageImageTalking about Modding for EE2 and EE2 AOS. New maps, patches, programs and Multiplayer scenarios.
Post Reply
User avatar
Gonzalo
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2018, 08:56

Problem with custom citizen tools

Post by Gonzalo » 28 Sep 2018, 08:51

Hi everyone, I have created fromn scratch a new model of citizen female for epoch 7-10 on blender 2.49b, it looks ok but only "hides" the two bags while idle or walking or any other animation, it shows always its scythe, its hammer, its pike, its axe...please help I am desperate.


User avatar
Dr.MonaLisa
High Representative
Posts: 7257
Joined: 17 Jun 2010, 11:21
Location: Poland

Re: Problem with custom citizen tools

Post by Dr.MonaLisa » 28 Sep 2018, 22:34

If created from stratch, then maybe nodes containing scythe, hammer, pike, etc. are missing in the model?
Best regards,
Dr.MonaLisa
Ministry of Game Affairs
Department of Control and Complains

User avatar
Gonzalo
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2018, 08:56

Re: Problem with custom citizen tools

Post by Gonzalo » 30 Sep 2018, 09:57

I have tried both modes, adding scythe and rest of tools via blender from the original citizen and adding them via nifskope...same result...for a while adding via nifskope I achieved that the left hand's tools didn't show, but I didn't got the same for the right hand, then I was forced to start anew...Iwanicki has told me that it's difficult but possible...thanks for answer

User avatar
Gonzalo
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2018, 08:56

Re: Problem with custom citizen tools

Post by Gonzalo » 06 Oct 2018, 13:53

I solved the problem!!! I succeeded by adding left tools to left finger (instead of hand) and by removing via blender unused vertices incorrectly applied to right hand!!! I hope this helps somebody...

Post Reply

Return to “EE2 files, modding, maps, testing, etc.”