Page 3 of 4

Re: Problem with animal textures

Posted: 26 Aug 2018, 21:53
by Dr.MonaLisa
This City Center has missing textures as well.
It seems to be a broken mod / game installation since it happens with other units/buildings.

Re: Problem with animal textures

Posted: 26 Aug 2018, 21:55
by Gonzalo
EE2_ScreenShot101.jpg
EE2_ScreenShot101.jpg (150.7 KiB) Viewed 439 times

Re: Problem with animal textures

Posted: 26 Aug 2018, 21:56
by Loewenherz
Crazy. The wonderful western City Center is ruined...

(What for program uses you for your work? Maybe is here the mistake.) Ok, now i think more like Mona, that this is a broken installation.

Re: Problem with animal textures

Posted: 26 Aug 2018, 22:05
by Dr.MonaLisa
Could be unnecessary unpacked .zip file as well.

Gonzalo, go on the Support Chat in the UP1.5 Launcher, and click on the hyperlink sent by "SYSTEM" on 2018-08-26 22:05:26.

Re: Problem with animal textures

Posted: 26 Aug 2018, 22:09
by Gonzalo
Pic3.jpg
Pic3.jpg (229 KiB) Viewed 434 times

Re: Problem with animal textures

Posted: 26 Aug 2018, 22:11
by Dr.MonaLisa
Just post everything in 1 post next time, to not spam. Also in the Debug Output it's better to select "Selection info" from the list which gives more useful details.

Re: Problem with animal textures

Posted: 26 Aug 2018, 22:24
by Gonzalo
Sorry... :(

Re: Problem with animal textures

Posted: 26 Aug 2018, 22:26
by Dr.MonaLisa
Did you do what I asked for in viewtopic.php?p=24076#p24076 ?

Re: Problem with animal textures

Posted: 26 Aug 2018, 22:44
by Gonzalo
Yes, I have done three times because I found a fatal error...now it goes ok, it seems...

Added after 18 minutes 15 seconds:
It reads "The 'Name' field must be at least 3 characters long" and "The 'Message'' field must be at least 2 characters long"

Added after 37 seconds:
And the DOS cmd window closes up

Re: Problem with animal textures

Posted: 26 Aug 2018, 23:04
by Dr.MonaLisa
So put your name in the chat name field...