Windows Vista and Empire Earth II ?

ImageNeed any help? Do you have a problem? Ask us! We will help you!
Post Reply
User avatar
NaviSly
Posts: 216
Joined: 18 Jun 2010, 11:21
Location: France

Windows Vista and Empire Earth II ?

Post by NaviSly » 05 Mar 2011, 20:43

You all know I never bought this game : a friend just gave it because he had it 2 times (lol). But now he cannot run it on Vista.
It is his comp' or it is Vista ?
Solution ?

Move to Help subforum


User avatar
Dr.MonaLisa
High Representative
Posts: 7525
Joined: 17 Jun 2010, 11:21
Location: Poland

Re: Windows Vista and Empire Earth II ?

Post by Dr.MonaLisa » 05 Mar 2011, 21:26

Check this topic: http://forum.ee2.eu/t165-computer
Has he an error, when he trying start EE2, or he just can't install?

He should download and install Direx 9c, because in Windows Vista as default is only Direx 10.

Game working on Windows Vista - I had Windows Vista before Windows 7 and EE2 worked. Timothe also playing on Windows Vista, so I don't think that it's system fault.

Possible reason is: no programs needed installed.
Best regards,
Dr.MonaLisa
Ministry of Game Affairs
Department of Control and Complains

User avatar
Timo
Posts: 1239
Joined: 17 Jun 2010, 11:21
Location: Bordeaux, France

Re: Windows Vista and Empire Earth II ?

Post by Timo » 05 Mar 2011, 21:58

:O Mona, how do you know i've got Vista?

User avatar
Dr.MonaLisa
High Representative
Posts: 7525
Joined: 17 Jun 2010, 11:21
Location: Poland

Re: Windows Vista and Empire Earth II ?

Post by Dr.MonaLisa » 05 Mar 2011, 22:00

Timo wrote::O Mona, how do you know i've got Vista?
You posted screenshot from your Browser, when I pleased about this.
Best regards,
Dr.MonaLisa
Ministry of Game Affairs
Department of Control and Complains

User avatar
NaviSly
Posts: 216
Joined: 18 Jun 2010, 11:21
Location: France

Re: Windows Vista and Empire Earth II ?

Post by NaviSly » 06 Mar 2011, 16:06

Okay Thx Mona ;p

My friend will also install DirectX 9c.

User avatar
Timo
Posts: 1239
Joined: 17 Jun 2010, 11:21
Location: Bordeaux, France

Re: Windows Vista and Empire Earth II ?

Post by Timo » 06 Mar 2011, 16:15

Oh yeah i remember xD
I was thinking "omg Mona can see on my comp" xD

Post Reply

Return to “Help, Questions & Problems. Empire Earth II Support.”